مشاوره حقوقی رایگان - درخواست صدور شناسنامه

باسلام واحترام
من دارای پدر و مادر ایرانی هستم که در مدت یکسال اخیر اداره ثبت احوال اقدام به ابطال شناسنامه پدر و عمو و فرزندان انها توسط شورا تامین مینماید که خوشبختانه عمو ام با شکایت به دادگاه عمومی توانست ابطال رای شورا تامین را بگیرد پس ا زان پدرم و فرزندان با استناد به این رای عمو اقدام به ابطال رای شورای تامین کرده ولی متاسفانه دادگاه به این امر توجه نکرده و دادخواست ما چه بدوی و تجدیدنظر رد شد.
حالا از شما بزرگواران درخواست راهنمایی را دارم. ممنون

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

09111302092 تماس بگیرید چون توضیحات شما ناقص است و اگر دردسترس نبود پیام بگذارید