مشاوره حقوقی رایگان - صدور شناسنامه و اثبات نسب

باسلام خدمت دوستان عزیز
بنده تمامی مراحل ادرای برای صدور شناسنامه انجام دادم اعم از اثبات نسب گواهی حصر وراثت آزمایش دی ان ای گرفتیم پدر مرحومم مریض بوده نتوانسته شناسنامه برای خود ومن وبرادرانم بگیره وفوت کردند
لذا من وبرادرانم ازطریق جد پدریمون که مدارک هویتیش در ثبت احوال موجود هست اثبات نسب گرفتیم
در واقع دوتا اثبات نسب گرفتیم یکی ازخودمون به پدریمون و دیگری ازپدرمون به جدپدریمون
16سال هست که اداره ثبت احوال مارو اذیت می‌کنه بااین مدارکمون دادگاه تجدید نظر استان ودادگاه شهرستان بدوی رای به صدور شناسنامه بامشخصات فامیلی بنده صادر کرد
ولی ثبت احوال ازاجرای رای صرف نظر میکند
هفته قبل رییس ثبت احوال به بنده میگه فامیلیتو عوض کنی همین الان شناسنامه صدور میکنم برات ولی اگه به فامیلی خودت بخوای نمیدم
تااینکه امروز دادگاه رفتم به بنده گفتند اعلام جرم صورت گرفته برای ثبت احوال
آیا باتمامی این مدارک وآرا قضات کشور ثبت احوال میتواند از واژه بلامعارض برای بنده استفاده کند یاخیر
شمارو بخدا جوابمو بدین دارم دیوونه میشوم
باتشکر از وکلای دادگستری

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همه چی بستگی به متن حکم قطعی دادگاه دارد و ثبت احوال نمی تواند حکم دادگاه را اجرا نکند ، برای اجرای حکم به دادورز و قاصی اجرای احکام مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید