مشاوره حقوقی رایگان - روند پرونده و مسیر درست برای اینجانب

باعرض ادب و احترام. نسبت به دعوی مهریه اینجانب همسر بنده دست به سند مجعول و جعل انجام دادند که با شکواییه کیفری بنده درمرحله کیفرخواست به پیشنهاد وکیل همسرم در صورت استرداد دعوی سازش نامه ای تنظیم و در محضر شعبه دادگاه خانواده منوط به از 100سکه مطالبه تنها 50 درخواست و 50 دیگر را بذل کند. بنده با اعسار موافقت نمودند که 20 سکه پیش پرداخت و الباقی هر دوماه یک سکه با تعدیل اینجانب تقلیل به 3 ماه یک سکه و 15 عدد پیش پرداخت که 7 سکه پرداخت نمودم و پس از سازش در چهار ماه پیش 43 سکه الباقی هر 4 ماه یک سکه تنظیم گردید. پرونده اکنون در اجرای احکام مختومه بدلیل اجرای حکم مکتوب شده. از شما تقاضا مندم در صورت تمایل راهنمایی کامل. در خصوص پرونده مهریه و سازش نامه و اجرای حکم مورد استدعاست.

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
پایان سوال شما نا مشخص است و معلوم نیست خواسته شما چیست

شارخ عطایی کشکولی

شارخ عطایی کشکولی :

متوجه سوال نشدم هرآنچه در حكم اعسار آمده پس از تعديل بايد اجرا شود