مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دادیار

با سلام ، چند ماه پیش ماموری بدون حکم وارد منزل ما شد و من و دخترم رو آزار و اذیت کرد و حتی دخترم را بدون اینکه حجاب داشته باشد به بیرون کشاند و من در حین این کار از مامور چند فیلم و عکس گرفتم و به دادسرا نظام شکایت کردم. بعد از چند وقت دادیار دادسرا به خاطر عدم صلاحیت پرونده رو به دادگاه فرستاد. آنجا هم 1 بار ما رو احضار کردن و با وجود فیلم و عکسی که در پرونده بود قرار منع تعقیب برا مامور صادر شد. الان با وجود این مدارکی که دارم کجا میتونم شکایت کنم.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند مشاوره تلفني است
به مراجع قضايي و نظارتي ميتوان شكايت برد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مدارک شما باید بررسی شود حواستان باشد که مهلت اعتراض به قرار 10 روز میباشد اگر بگذرد قطعی می‌شود و نمی‌تونید دیگر پیگیری کنید. با ما در تماس باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به قرار منع تعقیب صادره اعتراض کنید و از بازرسی ناجا هم پیگیری کنید