مشاوره حقوقی رایگان - حکم ناعادلانه دادیار

همیاب استعلام مثبت گوشیمو که گم کرده بودم داد پیگیر شدم اطلاعات جد و اباد یارو رو شد دو جا احضاریه فرستادیم نیومد شماره های پر تکرارشو استعلام کردیم دوست پسر مثلا سابقش بود که هیچ همکاری نکرد و گویا به گفته کارمندای پاسگاه یه دزد خبره سابقه دار گوشیه ! پرونده رفت دادسرا قاضی هم حتی اجازه یک کلمه حرف زدن هم بهم نداد نمیدونم چرا خواستند من برم امروز واسم ابلاغ اومده رفتم ثنا دیدم حکم منع تعقیب زده واسش تازه اسم متهمم زده ناشناس !!! پس صاحب اون سیم کارتی که تو گوشیه من روشن شد اون همه مشخصات ازش دراومد کی میشه این وسط ! چرا باری به هر جهت حکم میدن گزینشی و دلبخواهی قلم میچرخونند!؟ تکلیف من بدبختی که تازه دو ماه پیش اخرین قسط اون گوشی که 6 ماهه دارم میرم میامو هزینه کردم چی میشه؟ کمک کنید حقمو بگیرم میشه تو این مورد از اون قاضی شکایتی جایی بکنم ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما به قرار صادره با مستندات و دلایل اعتراض کنید.از بازپرس از طریق دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما به قرار منع تعقیب اعتراض نمایید و باید لایحه دفاعیه محکم تنظیم نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید از طریق دادسرای انتظامی قضات پیگیری کنید