مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ثنا

با سلام احترام
لطفا بفرمایید مسئول وارد کردن اطلاعات اولیه شکایت به سامانه ثنا کی و کجاست??
من طرح شکایت کردم ، اصلا ثبت ثنا نشده بعد 4ماه فقط یه شماره پرونده وارد شده که مال یکی دیگس و سال 97مفتوح شده
به هر جا هم میرم سوال میکنم، میگن ما دسترسی نداریم
من از طریق دفاتر قضایی طرح شکایت کیفری کردم
ممنون از وکلای عزیز

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به استناد شکواییه ای دستت هست به دادگاه بر علیه دفتر الکترونیک

سعید شهاب

جناب آقای سعید شهاب :

سلام باید به دفاتر خدمات قضابی مراجعه نمایید
در پرونده کیفری میباست پس از طرح شکایت و دستور معاون دادستان شما شخصا پیگیری میکردید تا پرونده به دادسرا ارسال شود در غیر اینصورت اقدامی از سوی مرجع انتطامی مقدور نیست
مجددا طرح شکایت کنید و متعاقب ان پیگیری شود