مشاوره حقوقی رایگان - درخواست عفو مادرانه

باسلام و خسته نباشید .. به شما عزیزان یه سوالی داشتم همسره بنده الان 5 سال زندان هس و جوابه نامه ادغام 2 پرونده ش هنوز به خودش ابلاغ نکردند .. من شنیدم که تو میدان ولیعصر قوه قضاییه شماره 2 نامه ی عفو مادرانه که خوده مادرشون نوشتند ببرم .. ایا واقعا همچنین چیزی هست ؟؟؟؟ برممممممم؟؟؟؟ حبسش یه 6 ساله با یه 3 سال .. سپاسگذارام از راهنماییتون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید آخرین دادسرایی بری که اجرای حکم را انجام داده و از انجا پیگیر ادغام بشوید، عفو مادرانه هم من نشیندم.

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

در صورت ادغام به اجرای احکام کیفری مراجعه کنید تا به زندان اعلام کنن