مشاوره حقوقی رایگان - فرار مقصر تصادف

با سلام
حدود3ماه پیش همسر من با نیسان تصادف کرد بنا بدلایلی نتونستن برن برای تعمیر ماشین
نیسان مقصر بود و بیمه نامه ایشون دست همسرمه و کارت ماشینه همسرم دست ایشون
بیمه نامه طرف تمام شده و هر چی تماس میگیریم برای تعمیر ماشین نمیاد.ما شکایت کردیم شورای حل اختلاف با عنوان تامین دلیل ومبلغ 400تومان واریز کردیم برای کارشناس
الان سوالم اینه بعد از کارشناس باید خودما مبلغ تعمیر ماشین رو بدیم؟؟
نمیشه ماشین طرف رو توقیف کنند؟
از چه راهی وارد شیم برای توقیف؟؟
چون طرف قصد نداره بیاد برای تعمیر میگه مدارکمو بفرست مدارکتو بفرستم

پاسخ ها :

عدم همکاری مقصر تصادف توقیف خودرو مقصر تصادف مقصر تصادف تصادف