مشاوره حقوقی رایگان - ماشین 206 نوک مدادی توقیف شده!

عزیز ما یک ماشین تصادفی خریدیم به صورت قولنامه دست نویس.
ماشین کار صافکاری داشت و ما انجام دادیم کاراشو و برای نقاشی در حار انتقال به نقاشی بودیم که پلیس یگان توقیفش کرد و گفتند که پلاک شکایت داشته .
این اقایی که ما ازشون خریدیم و قولنامه هم داریم وکالتی داشته که به پایان رسیده تاریخش !
و الانم پاسخگو یا پیگیری برای کار ما انجام نمیده
ماشین تاریخ 25/4/99 حکم توقیفش اومده بوده و ما تاریخ 25/6/99 ماشین رو معامله کردیم
الانم بنده هم دادخواست الزام به سند دادم که رد شد! گفتند ماشین توقیف بوده و ماشین توقیفی نمیشه برام دادخواست الزام به سند زد.
شکایت تدلیس در معامله و فروش مال غیر هم انجام دادم. ولی فعلا به جایی نرسیده!
الان دیگه گیج شدم و نمیدونم چی کار کنم. ؟!

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

طبق قانون هرگونه معامله نسبت به مال توقیفی باطل و بلا اثر میباشد. راهکار دادخواست فسخ معامله به علت مستحق للغیر برآمدن مبیع و مطالبه قیمت به نرخ روز و خسارات وارده است