مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت

با سلام
حدود 3 سال پیش سیم کارتم را گم کردم ولی اقدام به قطع سیم کارت نکردم. الان ابلاغیه اومده برام که متهم به تهدید و انتشار تصاویر شخصی در فضای مجازی شدم. الان بعد چند جلسه دادگاه برام ابلاغیه اومده برای دادگاه که جلسه رسیدگی گذاشتن و دادیار برام گفته که یک لایحه بنویس در خصوص اینکه سیم کارتت گم شده ولی نمیدونم چی بنویسم.بدلیل مشکل مالی نمیتونم لایحه رو بدم وکیل بنویسه. اگه میشه کمکم کنید.

پاسخ ها :

داود  هيبتيان قلعه سليمي

داود هيبتيان قلعه سليمي :

سلام بنده داود هیبتیان وکیل پایه یک دادگستری هستم حضرتعالی از دادیار درخواست کنید که مکالمات سیم کارت باشماره هایی که در یکماه گذشته انجام شده را استعلام نمایید وشماره ای که بیشترین تماس را داشته به دادیاری احضار نماید تا دادیاری شخص استفاده کننده از سیم کارت شما را شناسایی کند