مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف ملکی

سلام
حدود 40 سال پیش پدرم بخشی از زمین خانه که به صورت مستطیلی که به درون ملک ما نفوذ کرده را در اختیار همسایه خود به صورت قرضی قرار داده. در حال حاضر آنها ملک را فروختند ولی قرار بوده که خریدار این زمین را برگرداند. هیچ کدام از زمینها سند متراژ دار نداشتند و خریدار اقدام به تغییر سند کرد و در روزی که کارشناس ثبت آمد بر اساس شکستگی که وجود داشت قرار شد که 85 سانتی متر از زمین به ما برگردانده شود روزی هم که در ثبت پدرم امضا کرد به شکل شفاهی همان 85 سانت را تایید میکنه کارشناس ولی الان که متراژ سند مشخص شده، بخشی که به ما برمیگرده 75 سانتیمتر هست.
با توجه به اینکه کارشناس ثبت به شکل شفاحی به ما گفته و دیوار و حدی هم به طور کامل وجود ندارد فقط با توجه به شکستگی مستطیل شکلی که یکی از اضلاعش دقیق مشخص نیست آیا امکان قانونی برای ما وجود دارد که اعتراض کنیم.

پاسخ ها :

شارخ عطایی کشکولی

شارخ عطایی کشکولی :

در زمان صدور سند رسمي در اداره ثبت هر معترضي ميتواند به عنوان اعتراض به دادگاه عمومي مراجعه و تقاضاي رسيدگي نمايد