مشاوره حقوقی رایگان - راه آب زهکشی باغ

سلام
پدری قطعه زمین کشاورزی خود را بین فرزندانش تقسیم می کند که دارای یک راه آب زهکشی مشترک بوده. از وسط قطعه ها ی تقسیم شده مسیری را برای عبور به باغ پشتی خالی گذاشته اند یکی از فرزندان راه را با ریختن خاک بلند تر کرده تا آب زهکشی باغ برادرش که در یک طرف راه قرار دارد به طرف دیگر راه که باغ خودش است و از قبل همه ی آب زهکشی از اونجا خارج میشده، نریزد و با این کار مسیر زهکشی بسته شده و ادعا می کند من برای باغم مسیر زهکشی دارم شما هم برای باغ خودتان درست کنید
در حالی که بقیه همسایه های باغدار می گویند آب باغ ها از باغ های هم جوار خارج می شود آیا با شکایت می توان مسیر آب را باز کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله و کارشناس نظر می دهد سپس قاضی حکم صادر می کند