مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام
من 5 ساله عقد کردم ولی شوهرم به بهانه های مختلف حاضر به شروع زندگی نیست من دوشیزه هستم و از حق حبس استفاده کردم و حق انتخاب مسکن دارم
بعد از 5 سال دادخواست 10 سکه مهریه کردم که 2 تا پیش قسط دریافت کردم و مابقی هر 8ماه یه سکه
از طرفی نفقه معوقه داشتم که دادگاه با توجه به اعسار زوج و اینکه مهریه پرداخت میکنه اصلاحیه دادن که بعد از اتمام اقساط مهریه، نفقه بهم پرداخت میشه یعنی 5-6 سال دیگه
از اونجاییکه رای قطعی است و نمیتونم اعتراض کنم چیکار باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام.چنانچه هم اکنون نفقه شما را پرداخت نمیکند از طریق کیفری اقدام کنید