مشاوره حقوقی رایگان - عدم امضاء یکی از خریداران

با سلام
بنده مبایعه نامه ای رو با نام دو نفر خریدار تنظیم کردیم که یکی از خریداران امضاء و دیگری امضاء نکرده و در انتهای مبایعه نامه قید شده است که اعتبار این مبایعه نامه پس از امضای متعاملین خواهد بود
ایا میتونم این مبایعه نامه رو فاقد اعتبار و باطل کنم یا خیر؟
پیشاپیش از لطف شما کمال تشکر رو دارم

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام نسبت به کسی که امضا کرده موثر و برای کسی که امضا نکرده معامله ای منعقد نشده و باتوجه به شروط مندرج در قرارداد ممکن است فروشنده حق فسخ داشته باشد

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

باتوجه به عدم امضای یکی ازمتعاملین هنوزبیعی انجام نشده