مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک به دو نفر

بنده ملکی از فروشنده برج 5 سال 70 با سند عادی (مهر شورا محل) خریداری کرده ام و سند منگوله دار نگرفتم و فروشنده یه ماه بعد برج 6 سال 70 به شخص دیگری می فروشد با همون سند عادی که توضیح دادم ولی همین شخص سال 85 سند منگوله دار گرفته حالا هم فروشنده و هم شخص دوم هر دو در قید حیات نیستند بنده باید چکار کنم ممنون خواهشمندم جوابم رو بدین

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام.پیشنهاد میکنم با یک وکیل مشاوره حضوری نمایید.مختصرا عرض کنم که شما باید ابطال سند منگوله دار و اثبات مالکیت خود را از طریق دادگاه پیگیری کنید