مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب و شکایت از خریدار

با سلام
بنده خدایی که فروشنده لوازم ارایش بصورت اینترنتی هستند، متقبل میشوند که برای کسی به میزان مبلغی که فرستاده اند خرید کرده و پست کنند، لیکن بعد از رفتن بازار با افزایش قیمت مواجه شده و قادر به خرید تعداد جنسی که خریدار در خواست نمونده نیستند و انرا برایش پست میکند، بعد از پست کردن لوازم خریدار شکایت کرده و حساب فروشنده را مسدود میکند، و مدعی اخذ تمامی پول میگردد با وجودیکه جنس هم در دست خریدار است، فروشنده برای دفاع از خود در قبال خریدار که هم جنس بدستش رسیده منتها نه به اون اندازه که خواستار بوده و هم مدعی اخذ تمامی پول شده و باز کردن حساب مسدود چه باید کند؟؟؟
1- شهر هردو طرف متفاوت میباشد

2- قرادادی رسمی طی نکرده اند در حد چت اینترنتی بوده

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

همان پیامهای رد و بدل شده در فضای مجازی به منزله قرارداد است و متن توافقات مهم است که شخصی که اجناس خریده خود متعهد و فروشنده بوده یا از طرف اون شخص نماینده در خرید بوده