مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب فروشنده در خرید اینترنتی

از یک تولیدی مبل خرید اینترنتی کردم 4 میلیون تومان بیعانه‌ دادم قرار بود 10‌روزه بده ولی 50 روز گذشت هرچی زنگ و پیام دادم گفت آماده میشود و آخرش هم نداد بعد گفتم پول رو پس بده گفت شماره کارت بفرست و دیگر باز هم جواب نداد، میتونم حسابش و مسدود کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله شکایت کلاهبرداری اینترنتی وتحصیل مال نامشروع نمایید یااینکه دادخواست مطلبه وجه حقوقی علیه وی دهید