مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مهریه

با سلام و عرض ادب خدمت شما
سوالی داشتم
پدر من قصد پرداخت مهریه به صورت توافقی رو داره (فقط زن دوم)
ولی پدر من دو زن داشته و 9 سال پس فوت زن اول زن دوم رو گرفته
از زن اول ( 4 فرزند) و از زن دوم (1 فرزند-من)
اختلاف شده که حالا که مادر من میخواهد مهریش رو بگیره پس برادر بزرگم (از زن اول) هم مهریه مادر خدابیامرزشون رو میخواهند بگیرند.
طبق گفته داداش بزرگم چون پدرم دوتا زن داشته و مادر اونا هم بوده پدرم نمیتونه مهریه مادرم رو توافقی بده و باید حتما از دادگاه پیگیری بشه
هم برادر بزرگم هم مادرم از من خواستند که پروسه انجام اینکار رو من بپرسم چیه
در ضمن به درخواست مادرم یه سوال دیگه هم داشتم : اول که آیا برادر بزرگم میتونه درخواست مهریه مادر خدابیامرزشون رو داشته باشه؟
دوم :پدرم دارای یک زمین 2500 متری بوده که این زمین هارو بین بچه ها (هر پنج نفرمون)به صورت مساوی تقسیم کرده (البته این زمین ها رو همین جوری داده نه به عنوان مهریه) والان هم دارای حدود 180 میلیون پول (کل داراییش) هست مهریه مادر من 115 میلیون و مهریه زن اول 100 میلیون میشه (مجموع 215میلیون) ( تو سایت مبلغ مهریه رو تبدیلش کردم به روز)
از نظر قانونی چگونه این مشکل رو باید حل کرد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

توافقی به هر کدام خواست میتواند بدهد مانعی ندارد اختیار ماش را دارد