مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده گوشی معیوب

با سلام.
بنده چند وقت پیش از فردی گوشی را خریداری کردم.
اون فرد با کلی قسم من را قانع کردند که گوشی هیچ مشکلی ندارد و من همه جای گوشی را چک کردم و مشکل فنی نداشت. با فروشنده پیش گوشی فروش بردیم و مغازه دار گفتند که مشکلی ندارد اما یک مشکلی که پیدا کردند این بود که گفتند فکر کنم پشت گوشی باز شده است هنگامی ک این رو گفتند فروشنده گوشی سریع گوشی را از دست مغازه دار گرفت و گفت خیر هیچ مشکلی ندارد و به خدا قسم خورد که اصلا هیچ وجه ضربه ای نداشته و مغازه دار هم گفت که گوشی مشکلی ندارد و سالم هستش ما همون موقع برای فروشنده مبلغ 9 میلیون 400 هزار تومان را کارت به کارت کردیم.
بعد از آن یعنی فردای همان روز گوشی خاموش شد و شک کردم که مشکل از هارد گوشی باشد. به فروشنده زنگ زدم اما خط او خاموش بود. بعد از اون هی گوشی خاموش روشن شد و به مشکل بر خوردم.
بعد از آن هر چقدر زنگ میزنم به اون فرد خط همیشه خاموش هست. الان از اون فرد شماره پلاک ماشینشون و شماره کارتشون رو دارم.
آیا میتونم از این فرد شکایت کنم؟ آیا میتونم آدرس آن فرد را با شماره پلاک پیدا کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بله ولی کارشمانیست کاروکیله که شماروحضوراراهنمایی کنه وشکایت بنویسه و...بنده ظریفی باتلفن09121022422هستم

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، شما میتوانید دادخواست فسخ معامله و استرداد ثمن زا تقدیم ویا تقاضای ارش نمایید