مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی معیوب

سلام من با شاگرد موبایل فروشی از یک عمده فروش گوشی موبایل خریدم بعد گوشی را برای راه اندازی به گوشی فروشی بردیم در همان لحظه اول یک فاکتور داد بعد گوشی را خواست تنظیم کند متوجه شدیم گوشی صفحه اش شکسته و مشگل دارد بعد شاگرد موبایل فروشی گفت من خودم درست می کنم الان گوشی دست ایشان است و جواب اینجانب را نمی دهد و می‌گوید گوشی را طبق فاکتور صحیح و سالم تحویل دادم به من هم ربطی ندارد چه کار میتونم بکنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نباید طبق فاکتور سالم تحویل می‌گرفتید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه و سپس تعزیرات پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا مساله را به اتحادیه مربوطه و تعزیرات گزارش دهید و سپس اقدام به طرح دعوی علیه ایشان نمایید
با توجه به اینکه مدارک علیه شماست ابتدائا اظهارنامه ارسال کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ادعای خلاف واقع است که گوشی به نحو صحیح به شما تحویل داده شده است و به نوعی تدلیس در معامله یعنی فریب در معامله اتفاق افتاده است. به همین دلیل اظهارنامه ای مبنی بر فسخ معامله انجام شده ارسال کنید و نسبت به استرداد ثمن معامله اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با این اوصاف اگر سالم تحویل بگیرید نمیتوانید اقدام کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر فاکتور دارید به اتحادیه مراجعه نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما گوشی رو خریداری کرده‌اید و ایراد دارد می‌توانید به اتحادیه مراجعه نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مدرک بهش دادیدکه سالم تحویل گرفتی دیگه بعدش هرچی بشه پای خودتونه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
ابتدا سعی در جلب همکاری فروشنده کنید چنانچه فروشنده حاضر به همکاری با شما نشد می‌توانید از طریق سازمان حمایت مصرف‌کنندگان یا اتحادیه مربوطه اقدام به شکایت کنید