مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در دادگاه

با درود و خسته نباشید خدمت شما سوالی دارم از حضورتون ، ممنون میشم پاسخ بدید:
چند وقت پیش اتاق عقب نیسانی را که چپ کرده و آسیب دیده بود (از ظاهرش اینجوری به نظر میرسید) در مکانی که شهر داری زباله هایش را میریخت رها کرده بودند، و یکی از اقوام بنده آنرا میفروشد،فردای آن روز صاحب اتاق پرس و جو میکند و با اقوام بنده تماس میگیرد و مدعی میشود که من اتاق را ر ها نکرده بودم و بخاطر اینکه در منزل جا نداشتم آنرا در آنجا گذاشتم و ادعا کردند که اتاق کاملا سالم بوده و شما به آن آسیب وارد کردید و از طریق گفتگو با هم به نتیجه نرسیدند و گفت که شکایت میکنم.
حال مسئله بنده اینجاست که:
1. با توجه به مکانی که مال را گذاشته بود (محل تخلیه زباله شهر داری) آیا این اعراض از مال محسوب نمیشود؟
2. صاحب مال بجای یک اتاق دست دوم یک اتاق نو مطالبه میکند ،آیا این ادعایش(که اتاق سالم بوده وشما به آن آسیب وارد کردید) جرم محسوب نمیشود ؟ و اگر میشود عنوان آن چیست ؟
3. و اگر شکایت کند عنوان شکایتش چه خواهد بود ؟و در مقابل چگونه میتوان در دادگاه دفاع کرد.
با تشکر

پاسخ ها :

شارخ عطایی کشکولی

شارخ عطایی کشکولی :

اعراض از مال موخر بر مالكيت است اما اين عنوان سرقت ندارد