مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه بعد از فوت موکل

با سلام .
پدرم حدود یک ماه است که به رحمت ایزدی پیوسته اند. ایشون مدتی قبل از رحلتشو وکالتنامه ای جهت فروش یک قطعه زمین قولنامه ای به بنده تفویض کرده و مرا وکیل خود قرار دادند. سوالی دارم: آیا ارزش وکالتنامه به قوت خود باقی است یا خیر؟

پاسخ ها :

سعیدی نبیل علیپور

سعیدی نبیل علیپور :

با سلام وکالت نامه با فوت موکل یعنی پدر شما ما باطل می شود و هر معامله ای بعد از فوت هیچ ارزش قانونی ندارد و حتی ممکن است مسئولیت کیفری برای شما داشته باشد �ا راه‌های قانونی دیگری اگر ادعای وجود حقیقی برای شما دارید هست ست که امکان انجام آن ها از طریق دادگاه حقوقی وجود دارد لطفاً جهت مشاوره و اعطای وکالت با شماره 09355359119 تماس حاصل نمایید