مشاوره حقوقی رایگان - مهریه خود را به اجرا گذاشته ام

پدر زوج بر کل مهریه ضامن است و پاداش پایان خدمتی او را توقیف کردم و یک چهارم از حقوق پدر زوج نیز توقیف است یا او میتواند پاداش بازنشستگی خود را از توقیف در بیاورد
در عقدنامه ذکر شده است که اگر پسر ندهد پدر بر کل مهریه ضامن است که پرداخت کند
ایا راهی را میتواند پیدا کند و از اینکه ان پاداش را من نگیرم در برود و به من ندهند
خواهشا راهنمایی کنید مرسی

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

پاداش ارتباطی به حقوق ندارد اما میتوانید حساب اورا مسدود کنید تا هر مبلغی واریز شد بگیرید