مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی پرونده

وقت بخیر
بنده راجع به پرونده کلاهبرداری از طریق دادسرا شکایت نمودم و پس از تحقیقات توسط کلانتری و پلیس آگاهی پرونده به شعبه بازپرسی رفت در هیچ یک از مراحل برای متشکی عنه احضاریه صادر نشد (در پلیس آگاهی احضاریه صادر شد ولی حاضر نشد) قاضی بدون توجه به مستندات (نام و سربرگ شرکت جعلی) و هیچ تحقیقی از شاکی و متشکی عنه حکم بر منع تعقیب صادر کردند با توجه به اینکه بنده از چند وکیل مشورت گرفته و همچنین در دیگر مراجع رسیدگی و تحقیق (تعزیرات- آگاهی) اعلام بر کلاهبرداری کردند آیا میتوانم از قاضی پرونده شکایت و حقوق خود را مطالبه کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

سلام،بازپرس نظرخودرااعلامکرده باشکایت ازبازپرس به جایی نمیرسی سعی کن باجمع آوری دلایل نسبت به نظر بازپرس به دادگاه کیفری اعتراض کن