مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام و عرض خسته نباشید.
من دیروز در مغازه برادرم بودم. یک نفر با 206 صفر اومد در مغازه و ادعا کرد که برادرم ایشون رو میشناسه و از او وسایل میخره. گفت که لیمیت کارتش پر شده و از من 100 تومن خواست من هم میدونستم که برادرم از یکی وسایل میخرد و من هم باور کردم. یک شکی بردم و پلاکش رو برداشتم.
تا این که از برادرم پرسیدم گفت که کلاهبردار هست. حالا با اون پلاک میشه کاری کرد؟
نه برای اون 100 تومن فقط یک چند تا کلام برای او داشتم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

آن شخص صرفا دروغ گفته است. صرف دروغ کلاهبرداری نیست. شما فقط می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید که آنهم باید دلیل داشته باشید.