مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک به فرزند

سلام. خانه ای از طرف پدرم به نام بنده و مادرم شده و اصل سند رسمی ( بنچاق ) دست بنده است ولی هنوز سند خانه تک برگ نشده. خواستم بدانم بعد پدر برای من مشکلی پیش نمی آید با وجود وراث؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید دید انتقال به چه صورت بوده؟ فروش بوده؟ حق انتفاع بوده ؟ یا غیره ... اگر فروش بوده قیمت مشخص شده؟ اقرار به دریافت ثمن معامله شده ؟ و .... بهتر است حضورا با در دست داشتن قولنامه یا برگه واگذاری خانه به وکیل مراجعه کنید