مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام همسرم درخواست تمکین داده الان من چطور ثابت کنم که قاضی رای به من بده همسر بنده ته این یک ماه هیچ گونه تماسی با من نداشته و چند نفر اورد با خودش که منو برگردونه من هیچ گونه صحبتی باهشون نداشتم تا از خونه بیرون رفتم یه5 دقیقه به عموم گفتم بیاد اینا پا شده بودن رفته بودن پدرم بهش گفته بود طلاهای دخترم که با حیله فروختیشون براش بخر و در دادگاه هم تهعد بده وایشان قبول نکردن و گفتن فقط به خودتون تهعد میدیم بیشتر برای دعوا امده بودن پدرم صداش ضبط کرده وخودم هم پیامک ازش دارم که تو راه که میومده بهم داده وهمش در مورد پول حرف زده ایشون لباس برام نمیخره و از لحاظ دکتری اصلا نمیبرم و گوشیم برام نمیخره وهیچ گونه فرش در اتاقش نیست و خانواده شم دخالت میکنن تو زندگیم و گواهی پزشکی هم دارم که کتکم زده ولی هنوز قاضی رای صادر نکرده الان چطور ثابت کنم ایا میتوانم پیامک ها و صدا ضبط شده رو ببرم واسه قاضی و گواهی پزشکی ایا رای به نفع من صادر میشه باتشکر فروان ببخشید

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام در صورت تمایل تماس بگیرید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
زن باید ازشوهرتمکین کند یعنی به خانه شوهربرود مگراینکه عذرموجه قانونی یاشرعی داشته باشد والا ازنفقه محروم میشود عذرهای قانونی مثل ضرر مالی یاجانی یاشرافتی که باید دردادگاه اثباث شود