مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب مهریه

باسلام. من برای اجرای حکم جلب مهریه باید به شهرستان دوری بروم و با توجه به این که من شاغل هستم، آیا باید بعد از دستگیری متهم و تحویل به مامور، من میتونم برگردم به تهران یا تا مشخص شدن وضعیت متهم ضروری هست که در شهرستان بمانم؟ لطفا بگید که چی کار کنم؟ رئیس من بیشتر از یک هفته به من مرخصی نمی دهد.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بعد از دستگیری محکوم علیه نیازی به حضور شما نیست. مگر برای توافق. که اگر قصد توافق ندارید نیازی به حضورتان نیست