مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تهدید و توهین

سلام. من 32 ساله هستم. با پدرم دعوا کردم و اون به سمت من حمله کرد و من هم کنترلم رو از دست دادم و با او درگیر شدم و از خونه زدم بیرون و دیگر برنگشتم. چند روز پیش برای من ابلاغیه اومد که از من شکایت کرده و در ابلاغیه نوشته، توهین،تهدید و قدرت نمایی با قمه و نوشته تا 5 روز آینده به دادسرا مراجعه کنم و با خودم ضامن جهت جلوگیری از بازداشت احتمالی و وکیل ببرم. من به دادسرا نرفتم. حالا موضوع این هست که من به او فحش دادم ولی تهدید و قمه نکشیدم و به م تهمت زده و پدرم مشکل روحی و روانی دارد و مدتی هست افسرده شده و فقط همه ما رو اذیت میکنه. معتاد هم هست و الان با 3 تا از بچه هایش قهر کرده و حتی به عنوان شاهد من هم میتونند بیان. میخواستم بدونم الان تکلیف من چی میشه از این که نرفتم دادسرا و این که میتونه حساب من رو مسدود کنه؟ من بابت افتراء میتونم اعاده حیثیت کنم که برای من دارد الکی مشکل درست میکنه. بابت این کار میخوام کلا اسم و فامیلی ام رو عوض کنم که دیگر هیچ نسبتی با او نداشته باشم، آیا این شکایت برای من مشکل ساز میشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بهتر است یک فیش حقوقی فراهم کنید و به شعبه رسیدگی کننده مراجعه نمایید و حقایق را بیان کنید غیبت شما میتواند موجبات محکومیت به جمیع اتهامات را فراهم کند و قرینه بر صحت ادعای استفاده از قمه تشخیص داده شود لیکن با حضور و دفاع حداقل از این جز از قلب حقیقت میتوانید تبرئه شوید