مشاوره حقوقی رایگان - سابقه بیمه پدر

با سلام. پدر من بنا هست و حدود 61 سال سن دارد و با سابقه 40 سال کار حدود پنج سال بیمه دارد. میخواستم بدانم میتوانیم بیمه آن چهار سال را در بیاوریم؟ این را هم بگویم حدود 25 سال پیش بیمه بودن و بعد از آن بیمه را رد نکرده اند. چگونه میتوانیم آن پنج سال بیمه را در بیاوریم؟ با تشکر فراوان ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اون چهار سال را در نیازید بلکه 6 سال واریز کنید تا حقوق بازنشستگی به اندازه 10 روز حقوق بگیرد وبرای این کار به نزدیکترین اداره تامین اجتماعی به محلتون مراجعه کننند پدرتون