مشاوره حقوقی رایگان - سابقه بیمه

باسلام پدرم 8ساا بیمه روستاییان رد کرد و فوت کرد آیا من تنها پسرش هستم میتوانم از سابقه بیمه اش برای خودم استفاده کنم در ضمن مادرم از بیمه پدر بزرگم استفاده میکند وما هیچ استفاده ای از بیمه پدرم نکردیم واگر مابه التفاوت بیمه روستایی را نسبت به تأمین اجتماعی بدهیم میتوانیم از سوابق پدرم استفاده کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر معلول هستید می توانید مراجعه کنید تا مستمری به شما بدهند در غیر این صورت می توانید حق بیمه ان 8 سال را مسترد کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از سازمان تامین اجتماعی پیگیری کنید1420

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
منظور شما از اینکه از سابقه پدرتان استفاده کنید واضح نیست .

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

بستگی به شرایط شما دارد تحت شرایطی میتونید استفاده کنید ( معلولیت و ....)که شرایط را باید از بیمه سوال کنید

یک وکیل :

با سلام خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
مگر اینکه تحت تکفل ایشان باشید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
خیر ، نمیتوانید از سابقه ی بیمه استفاده کنید .