مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند در صورت ازدواج مجدد مادر

سلام، وقت بخیر. در سند طلاق من قید شده که در قبال بخشیدن نیمی از مهریه حضانت پسر من تا « سن رشد » به من ( مادر ) واگذار شده و همچنین حق خروج از کشور به دفعات هم به من محول شده. طلاق توافقی بوده. آیا با ازدواج مجدد من «حق حضانت تا سن رشد » و همچنین « حق سفر به دفعات » سلب میشه؟ پسرم 9 سالش هست و نوع طلاق هم خلع نوبت اول است.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اولا حضانت اطفال تاسن بلوغ است ودرپسران سن بلوغ 15سالگی است
دوما مطابق قانون مدنی باازدواج مادر حضانت ازمادرسلب وحضانت با پدر است لکن مادرحق ملاقات بافرزند را دارد