مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

با سلام. من چند سال جدا شدم از همسرم و در مقابل مهریه حضانت دخترم گرفتم و چند سال هست صیغه یک آقا هستم. آیا من چون صیغه شدم حضانت فرزندم ازم میگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است اما چون توافقي کرده اید نباید چنین شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر حضانت به صورت کلی به شما داده شده باشد خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با همسر صیغه زندگی کنید می تواند دادخواست سلب حضانت بدهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
محتمل است
در مورد سلب حضانت ، دادگاه با توجه
به مصلحت فرزند و شرایط والدین قاضی تصمیم خواهد گرفت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت ازدواج طبق قانون از موجبات سلب حضانت خواهد بود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ازدواج چه دائم و چه موقت سلب حضانت می‌نماید لبته با توجه به اینکه شما صلح به مهریه نموده‌اید شرایط متفاوت است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در حالت کلی ازدواج اعم از دائم و موقت زوجه باعث سلب حضانت از مادر میگردد و در خصوص سلب حضانت دادگاه با توجه به دریافت حضانت در مقابل مهریه با توجه به مصلحت طفل تصمیم گیری خواهد نمود.