مشاوره حقوقی رایگان - تصادف کردم مقصر کیه؟

من تو یه مسیره دوطرفه که خطکشی وازح نبود در حال سبقت از خودرویی بودم وسرعتم بالا بوده که یک خودرو تیبا از شانه خاکی سمت راست اقدام به دور زدن به طرف بالا یعنی مخالف من کرد و من رو ندید چون تو سبقت بودم و من فرار کردم که با وسط تیبا برخورد نکنم و جلوی سمت راست من با گلگیر جلو سمت راننده تیبا برخورد کرد و تیبا180درجه چرخید و من رفتم تو جوب خاستم ببینم مقصر کیه ممنون میشم

پاسخ ها :

داود  حسيني

داود حسيني :

استان :

سلام.باتوجه به اینکه هنگام سبقت گرفتن بودین وتصادفی رخ داده وخطکشی خیابون یاجاده مشخص نبوده ویا تابلویی مبنی برسبقت ممنوع وجود نداشته حتما باید کارشناس تصادفات بیاد ومشخص کنه اگر سبقت آزاد بوده وسرعت مطمئنه داشتید پس شما مقصر نیستین.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام در این پرونده مامور باید مقصر را مشخص کند اما به نظر دو ماشین مقصرن هم شما که سرعت می رفتید و هم ماشین دیگر بعلت عدم توجه به جلو.

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

ازکارشناس رانندگی بپرسید09121022422ظریفی