مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک

با سلام حدود 10 سال پیش ملکی را خریداری نموده ام. و طی این سالها مستاجر در ان سکونت داشته. هفته پیش که ملک را خودم تحویل گرفتم متوجه شدم انباری ما با سند مطابقت ندارد و با انباری دیگری جابجا شده است. با حضور مدیر ساختمان و بررسی سند انباری مشخص شده ولی فردیکه انباری مرا تصرف کرده بطور مسالمت امیز زیر بار نمیرود. ایا باید حتما به دادگاه مراجعه کنم یا کلانتری یا پلیس هم میتواند با احراز سند فرد متصرف را بیرون کند؟ با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
کلانتری و پلیس ضابط قضایی هستند و بدون دستور دادگاه کاری نمی توانند انجام دهند.