مشاوره حقوقی رایگان - فروش امتیاز دفتر

سلام خسته نباشید
گفتید سوالم رو واضح تر بپرسم
ما یک دفتر دکوراسیون داخلی رو از فردی خریدیم به مبلغ 35 میلیون ایشون تو قولنامه نوشتن امتیاز دفتر رفتیم پیش صاحب مغازه برای قولنامه جدید صاحب مغازه گفتن باید بنویسید وسایل داخل مغازه نه امتیاز ما هم اونو غلط گیر گرفتیم و بالاش نوشتیم وسایل داخل دفتر
بعد از دوسال دفتر رو واگذار کردیم به یکی دیگه
توی قولنامه نوشتن امتیاز ماهم خیلی توجه نکردیم و امضا کردیم
چون نمیشد به این اسم دفتر جواز گرفت گفت شما نوشتین امتیاز و من نمیتونم جواز بگیرم و شکایت کرد به هیچ جا نرسید اخر گفت باید کارشناس بیارین وسایل رو قیمت کنه یکی رو اوردیم و 11 میلیون فروخته شد و بلاخره دست خط گرفتیم از ایشون که فقط وسایل دفتر فروخته شدند اسم دفتر رو باید عوض کنه
حالا بعد چهار سال صاحب اولی اومده شکایت کرده که چرا نوشتید امتیاز در صورتی که خودش نوشته بود امتیاز دفتر و خودمون خطش زدیم
و میگه شما مال من رو فروختید
یک بار دادسرا منع تعقیب خورده اعتراض زده رسیده دادگاه
حالا دادگاه اونی که ما بهش فروختیم رو خواسته
اون طرف هم از فرصت استفاده کرده میگه 6 میلیون باید بهم بدی من بگم این دفتر رو به من نفروختی
ما دوتا دست خط داریم که باید اسم دفتر رو عوض کنه ولی قرارداد اولیه نوشته امتیاز دفتر
حالا ما باید توی دادگاه چکار کنیم و چی بگیم
ایا واقعا ما مقصریم
ما همونی که خریدیم رو با 20 میلیون ضرر فروختیم فقط با این اشتباه به خاطر صاحب مغازه امتیاز دفتر رو خط زدیم و نوشتیم وسایل داخل مغازه و حالا بعد از 4 سال داره از این موضوع سوء استفاده میکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام...تا مدارک بررسی نشود امکان راهنمایی وجود ندارد. در هر صورت شما می بایست هر آن چه که به شما منتق شده را منتقل می کردید. اگر امتیاز بوده امتیاز را منتق می کردید و اگر وسایل بوده باید وسایل را منتقل می کردید.