مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مابه التفاوت خسارت تصادف نسبت به سقف تعهد بیمه

با سلام.
چند ماه قبل با یک خودرو 206 تصادف کردم و به شورای حل اختلاف مراجعه کردیم و دقیقاً متن زیر در گزارش نوشته شد و به امضای طرفین رسید.
طرفین توافق نمودند از تاریخ 1399/07/30 به بعد ظرف مدت یک هفته کاری به بیمه پارسیان مراجعه نمایند و طبق نظر کارشناس بیمه و تعیین خسارت خودرو خواهان (زیان دیده) جبران خسارت نموده و چنانچه سقف بیمه خوانده پاسخگو نباشد خوانده ما به التفاوت آن را نقداً به خواهان میپردازد. لذا چنانچه خوانده به تعهد خود عمل ننماید، خواهان میتواند طبق نظر کارشناس بیمه به شعبه مراجعه و تقاضای صدور اجراییه نماید.
ما به بیمه مراجعه کردیم و ایشون چک خسارت دریافت کرده حالا بعد از 3 ماه دوباره رفته شورای حل اختلاف از اون جا زنگ زدن چون بقیه رو نقداً به زیان دیده ندادی، برای تو اجراییه صادر میکنیم. آیا همچین چیزی امکان دارد؟ طبق نظر کارشناس خسارت از بیمه دریافت شده.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خواهان فقط مستحق مبلغی است که کارشناس بیمه تعیین کرده است
حال اگر مبلغی که بیمه به خواهان
پرداخته ، کمتر از مبلغی
باشد که کارشناس بیمه تعیین کرده ، خوانده باید باقیمانده خسارت را بپردازد . ولی اگر مبلغی که بیمه پرداخته بیشتر از مبلغی که
کارشناس بیمه تعیین کرده باشد لازم نیست خوانده مبلغی دیگر بپردازد