مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مابه التفاوت خسارت تصادف نسبت به سقف تعهد بیمه

سلام ... من سربازم و چند روزه پیش با ماشین سپاه تصادف کردم با یک سمند و مقصر هم من هستم... بیمه شخص ثالث من با سقف تعهد 30 تومن بعد کارشناسی به ایشون 20 تومن داده ، حالا بعده چند روز فرد به من زنگ زده و ادعا می‌کنه خرج ماشینش 25 هست واگه تفاوت رو پرداخت نکنم از من شکایت میکنه و افت قیمت هم میگیرد ( سمند 1395 ، 80 هزار کار و اتاق قبلا تعویض شده) حالا باتوجه به اینکه بیمه و ماشین ماله سپاه هست فرد می‌تونه از من شکایت کنه؟ ایا افت قیمت به ایشون تعلق میگیرد؟ من سربازم و توانایی پرداخت خسارت بهشون ندارم الان راهکار های من چی هست؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله مابه تفاوت خسارت در صورت تایید کارشناس به ایشان تعلق می گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر رانندگی مقصر بیمه‌اش کفاف خسارت را ندهد می‌بایست ما به تفاوت را بپردازد افت قیمت نیز قابل مطالبه می‌باشد