مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مابه التفاوت خسارت تصادف نسبت به سقف تعهد بیمه

سلام. بنده سال 99 با یک دستگاه پیکان وانت مدل 84 تصادف کردم که ایشان بعد از تحویل خودرو بدون این که به من خبر بدهند اقدام به تعمیر خودرو نموده اند که خسارت مالی خود را 220000000 ریال اعلام کرده که سقف مالی بیمه بنده 90000000 ریال بوده که پس از گرفتن 90000000 ریال از بیمه اقدام به شکایت علیه بنده برای دریافت مابه التفاوت خسارت و افت قیمت خودرو به مبلغ 70000000 ریال کرده است.
حال که ایشون بدون اطلاع من اقدام به تعمیر خودرو و دریافت پول از بیمه نموده است، باز هم میتواند علیه من برای دریافت مابه التفاوت تعمیر خودرو و همچنین افت قیمت شکایت کند؟
پیکان وانت مدل 84 شامل افت قیمت میشود اگر میشود مبلغ افت چقدر است؟
در ضمن با تصادفی که داشتیم هر چند عکس یا مدرکی از صحنه ی تصادف ندارم ولی مطمئنم اقدام به تعمیر کلی خودروی خود نموده و از این تصادف استفاده کرده تا بیشتر قطعات خودروی خود را در حد صفر تعویض یا تعمیر کند.

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

سلام در تصادفات میشود اقدام به دریافت مابقی خسارتی که تحت پوشش بیمه نبوده کرد،اما کارشناس تعیین میکند چقدر افت قیمت دارد و چقدر هزینه تعمیر میشده