مشاوره حقوقی رایگان - خودرو موتور تعویض

سلام. یک ماه پیش خودرو ای را به یک بنگاهی فروختم و قولنامه کردم. وکالت فروش و تعویض پلاک هم دادم. الان بنگاهی ماشین رو داده به یکی اون هم داده به یکی دیگر و رفتن برای تعویض پلاک و گفتن موتور تعویضی هست. من این ماشین رو سال 95 گرفتم ولی چیزی به من نگفتن. ماشینم دست خودم بوده و تعویض موتوری از جانب من صورت نگرفته. ولی الان گفتن موتور تعویض خریدار هم میگه باید ده میلیون افت قیمت به من بدهی و گر نه ماشین رو پس میارم. من هم دستم به جایی بند نیست چون صاحب پلاک من هستم و کسی هم برای حرف من تره خشک نمیکنه. میگن بعد از تعویض پلاکی که سال 95 انجام دادی موتور رو تعویض کردی. من هم مطمئن هستم دست به موتور نزدم. نمیدونم الان باید چیکار کنم و چطور باید ثابت کنم که موتور پیش من دست نخورده؟ آیا در این یک ماه که من قولنامه کردم، شاید دستکاری شده؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتمال داره خودشان تعویض کرده باشند یا بطور کلی دورغ میگن، بهتره از طریق واتساپ با من ارتباط بگیرید