مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی و پلیس اینترپل (کلاهبرداری)

با سلام و خسته نباشید
با عرض پوزش, سوالی داشتم که میخواستم از شما دوستان بپرسم
یک شخصی حدود 1 سال پیش از بنده ملکی به قیمت 450 میلیون تومان خریداری کرد
که در عوض مبلغ نقدی به بنده 3 چک مدت دار در وجه بنده و در زمان های مختلف مانند 2 ماه دیگر و 1 ماه دیگر داد و گفت که چک آخر رو هم موقع تنظیم سند بهتون میدم
بنده از روی سادگی و نا آگاهی قبول کردم و خلاصه قرارداد نوشته شد و تمام کارها انجام شد
بعد از این ماجرا متوجه شدم که نه تنها این شخص قصد پرداخت پول رو نداشت, بلکه از طریق قراردادی که مابین طرفین (یعنی بنده و شخص مورد نظر) نوشته شده سوء استفاده کرده و خانه ی بنده را به کس دیگری فروخته
در قرارداد هم ذکر شده بود که در صورت تنظیم نکردن سند خانه در زمان موعود شخص باید روزانه 10 میلیون تومان خسارت بابت این موضوع بپردازد.
و الان ما سند خونه از دستمون در رفته که هیچ, بدهکار هم شدیم !
و بعد ها متوجه شدیم که این شخص با چند نفر دیگر هم همین کار را کرده و با په فرار گذاشته و اقامت یکی از کشور های خارجی رو گرفته.
میخواستیم بدونیم میشه از طریق پلیس اینترپل وارد ماجرا شد و آیا راهی دارد که شخص مورد نظر رو در کشور خارجی دستگیر کنند و به ایران بازگردانند یا خیر ؟!
و اینکه در اصل کار ایشون کلاهبرداری حساب میشه
به دلیل اینکه سر چند نفر دیگه رو هم اینطوری با چک شخصی کلاه گذاشته
ممنون میشم پاسخ بدید
موفق و سربلند باشید.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

باسلام جرم ایشان تنها صدور چک بلا محل می باشد