مشاوره حقوقی رایگان - غرامت پارگی رباط صلیبی

با سلام و خسته نباشید.
من سرباز هستم. در داخل پادگان حین خدمت سربازی پای من سر خورد و 2 ماه هست که رباط صلیبی کامل پاره شده. زانو هم آب آورده و قرار هست جراحی کنم. میخواستم غرامت رو بدونم که چقدر میشه؟
ممنون اگر راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

پارگی رباط ارش داره و توسط پزشکی قانونی مشخص میشه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر یگان برایت صورتجلسه کنه که اولا در اثر حادثه بوده ثانیا در حین خدمت بوده است ثالثا کمیسیون پزشکی بیمارستان بنویسد که از کار افتده شدی هم حقوق بازنشستگی وهم خسارت بیمه از طریق اداره بیمه ن م به شما تعلق می گیرد