مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف با درب باز خودرو

با سلام. من ماشینم را پارک کردم و وقتی که خواستم پیدا بشوم، درب را حدود 20 سانتی متر باز کردم که متاسفانه یک موتور سوار به درب ماشین زده و درب را به طور کامل 90 درجه باز کرده و موتور سوار بر اثر زمین خوردن از ناحیه پا شکستگی پیدا کرد. بعد از ماجرا فهمیدم که موتور سوار گواهینامه نداشته و حتی مدارک موتور را هم ندارد. با این شرایط پلیس 100 درصد ماشین را مقصر شناخته. خواستم ببینم کسی که گواهینامه و کلاه کاسکت ندارد، چرا پشت موتور نشسته و همچنین ماشینی که در جای قانونی پارک میکنه هیچ اندازه قانونی نداره برای درب بازکردن که بتونه پیاده بشه و همچنین موتور سوار چرا باید آن قدر نزدیک ماشین های پارک شده رانندگی کند و کسی که مدرک گواهینامه ندارد، مقصر شناخته می شود یا نه؟

پاسخ ها :

محمد علی اسماعیلی

محمد علی اسماعیلی :

استان :

گواهینامه داشتن یا نداشتن ربطی به مقصر شناخته شدن ندارد و صرفا دارای جریمه فاقد پروانه است.
نظر کارشناس تصادفات و در صورت اعتراض نظریه هیات کارشناسی ملاک است