مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن آدرس یا شماره تلفن از همسر سابق کسی که فوت شده

سلام، عموی من مدتی هست که فوت شدن و ایشون مهریه تسویه نشده دارن با همسر سابقشون
مال و اموالشون رو به نام من کردن قبل از فوت (بچه هاشون در دسترس نیستن) و از من خواستن با همسر سابقشون مهریه رو تسویه کنم رضایت و حلالیت بگیرم.
این اواخر هیچ اطلاعات تماس و ارتباطی نداشتن و چند ماه یه بار سکه میدادن فقط. حتی شماره تلفنم عوض کرده بودن

الان ما هیچ مشخصات و اطلاعاتی از این همسر سابقشون نداریم و بستگان هم کسی نیست
چطوری میشه اطلاعات تماس یا آدرس ایشونو بدست اورد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از اجرای احکام مربوطه که سکه پرداخت میکرده استعلام کنید