مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن آدرس

سلام من 12سال پیش از نامزدم جداشدم الان بعد 12سال نامزدم مهریه نداد و متواری شده به یک استان دیگه الان نامزدم زن ودو تابچه داره من کل حساب های بانکیشو مسدود کردم ولی ادرس ازش ندارم فقط ادرس خونه پدریش آیا از طریق حسابهای بانکیشو میتونم آدرسش برای جلب بگیرم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق راهور نیز می‌توانید اقدام کنید

عالیه سادات میرحسینی

سرکار خانم عالیه سادات میرحسینی :

سلام
اگر اموالی نداشته باشه برای توقیف باید خودتون آدرس داشته باشید