مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو برای مهریه

با سلام. خانم بنده طی 10سال زندگی مشترک این برای چندین بار است بدون عذر موجه خانه را ترک میکند. این بار مدت یک ماه است که خانه را ترک کرده و مهرش را به اجرا گذاشته. بنده در شهرستان و بدور از خانواده پدری مشغول بکارم و دختر 9ساله ام با من زندگی میکند چون خانومم ماشین بنده را به خاطر مهرش توقیف کرده و تنها سندی که به اسم من است همین ماشین میباشد و بدون ماشین نمیتوانم به کار و زندگیم و مدرسه بچه برسم. آیا راهی هست که من ماشینم را که یک پراید است از توقیف دربیاورم. با تشکر

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام اگر خودرو از وسایل کار شما باشد امکانش هست

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. اتومبیل جهت دیون قابل توقیف می باشد مگر اینکه تنها ابزار کار شما باشد. مثلا راننده آژانس باشید.