مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه کیفری که رای مختومه و بایگانی صادر نموده

دادگاه عمومی میتواند رای کیفری را باطل نماید در آخر جواب پرونده دستور قضایی مبنی بر پیگیری استعلام از مراجع ذیربط و تعیین وقت نظارت یعنی چه؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
منظور شما واضح نیست ، دادگاه کیفری هم یک دادگاه عمومی است و دادگاه عمومی اعم از حقوقی و کیفری یک و کیفری دو است ، و رای دادگاه تنها در مراجع قضایی بالاتر قابل نقض است .
گاهی دادگاه برای روشن شدن موضوعی دستور استعلام از مراجعی را صادر میکند و وقت نظارت یک زمان داخلی است که دادگاه برای جلوگیری از اطاله دادرسی تعیین میکند تا پرونده را ملاحظه نماید و در صورت تکمیل بودن ،رای صادر کند و درغیراینصورت وقت نظارت جدیدی تعیین نماید.
موفق باشید.