مشاوره حقوقی رایگان - فرزند

سلام خسته نباشید ببخشید من مادر دو فرزند سالم و زیبا هستم. همسرم فرزند دیگری میخواهند و من موافق نیستم ایا میتونن عدم تمکین بگیرن

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تمیکن به عنوان یک عنوان خاص صرفا بچه اوردن تلقی نمیگردد بلکه ایجاد یک رابطه زناشویی در بستری سالم میتواند عنوان تمکین داشته باشد لذا برای بجه دار شدن مجدد باید ابزار ووسایل ان منحمله قابلیت صحی وسلامت مادر وامادگی دو طرف برای فرزنداوری محیا باشد وصرف عدم تمایل به بچه دار شدن نمیتوان عدم تمکین تلقی گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر ازدواج دوم باید یا با رضایت همسر اول باشد یا با حکم مقام قضایی