مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در صورت طلاق توافقی

باسلام
من و همسرم به توافق رسیدیم که از هم جدا بشویم(همسرم نمیخواد بچه دار بشویم )
مهریه ی من 500 سکه هست.شرط گرفتن مهریه به چه صورت هست؟ ایا میتونم همه رو بگیرم؟از اون جایی که همسرم باعث این جدایی هست.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه تمام و کمال متعلق به شماست و هر 500 سکه را می‌توانید مطالبه نمائید.

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

با سلام شما مستحق دریافت کامل مهریه هستید اگر مالی به نامش سراغ داشته باشید که می توانید که سند رسمی داشته باشد از اجرای ثبت می توانید اقدام کنید و آن مال را بابت مهریه توقیف کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سل مهریه هیچ اما و اگر ندارد و زوجه هر زمان می‌تواند مهریه خود را مطالبه کند

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از طریق اجرای ثبت اقدام نمایید

مسعود بشارتی

جناب آقای مسعود بشارتی :

ارتباطی به موضوع ندارد مهریه باید به کل پرداخت گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چون طلاق توافقی است در خصوص مهریه هم توافقی است اما شما میتوانید در خصوص کل مهریه اقدام کنید ولی این میتواند سبب عدم همکاری همسرتان در طلاق توافقی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خدمت شما عرض کنم شما فرموده‌اید طلاق توافقی می‌خواهید بگیرید خب این طلاق توافقی همانطور که از نام او پیداست نیاز به توافق دارد اما در صورتی که زوجه قصد طلاق داشته باشد بهتر است در اینجا مشاوره داشته باشیدچرا که در اینجا خیلی از موارد مانند نفقه و مهریه نیاز به بررسی دارد که حقوق زوجه حفظ شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر توافقی باشد به هر نحوی که بخواهید می توانید اقدام کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم اگر طلاق توافقی �خواست می‌دهید در مورد مهریه نیز ضرورت دارد توافقی تصمیم بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری مهریه تماما قابل مطالبه است
مگر طور دیگری توافق نمایید