مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مهریه

سلام من در دادگاه تهران محکوم به پرداخت 214 تا سکه شدم دادخواست اعسار دادم در جلسه وقت رسیدگی گفت شهود تعرفه شده ات را بگو بیا. من گفتم چون شهود ها مشهدی بودن و درخواست اعطای نیابت داشتم لذا کسی نیست ولی 4 نفر دیگر هست متاسفانه قبول نشد رای آمد دادخواست شما ابطال اعلام میگردد و مشورتی که با شما عزیزان داشتم فرمودید دادخواست جدید با مستندات قوی بدهید مجددا بدون اینکه اعتراضی به رای داشته باش. دادخواست عسار مجددا ارسال کردم به همان شعبه که وقت رسیدگی گذاشتن دو نفر شهود را خواستن سوگند و دیگر سوالات را پرسیدن و امضا گفتن بروید یک روز بعد یک برگ اجراییه از شعبه امده اگر شد توافق در غیر اینصورت یکماه وقت دارید صورت اموال و دارایی را با برگه دادخواست اعسار تحویل گردد حال خواهشمندم بفرمایید پاسخ پرونده اولی است که ابطال شد اعتراض نکردم یا دادخواست دومی اعسار ممکن است این همه مشکلات راه دور و هزینه و... پاسخ دادخواست که شهود سوگند خوردن و پرسش و پاسخ شد همین اجراییه باشد یا اینکه این چیزی دیگر است و پاسخ اعسار دومی حتما میاد و به من ابلاغ می شود و اگر چنین بشود چه کاری با انجام بدهم سپاسگزارم از حوصله همه شما عزیزان لطفا اگر شد پاسخ کوتاه نباشد بتوانم نتیجه بگیرم حتی نظر از دو یا سه نفر. شما عزیزان نگرانم جواب اعسار میاد یا نه؟

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. سوالتون یکی دوتا نیست و مبهم است و پاسخ به این سوالات مستلزم صرف زمان زیادی است. اما در حالت کلی اگر درست متوجه سوالتون شده باشم چنان چه گواهی از دادگاهی که در اون طرح اعسار کردید رو به اجرا تقدیم کنید خودشون بقیش رو انجام میدن